dcsimg

Diskusija „Radošais (un) bizness” kinoteātrī „Kino Bize”

Radošās darbības nedēļas radi!2013 ietvaros ceturtdien, 25. aprīlī plkst.19.00 kinoteātrī „Kino Bize” Latvijas Kultūras akadēmijas maģistrantūras studenti aicina pašmāju uzņēmējus uz diskusiju „Radošais (un) bizness. Alternatīvu modeļu līdzāspastāvēšana”.

Kopā ar radošo industriju pārstāvjiem un uzņēmējiem, kas atbalsta, attīsta vai rada intelektuālās darbības produktus, tiks meklēti alternatīvi biznesa modeļi veiksmīgai līdzāspastāvēšanai un attīstībai ārpus ierastajām „radošais” un „bizness” kategorijām.

Diskusiju rīko Latvijas Kultūras akadēmijas maģistrantūras programmas „Kultūras menedžments un radošās industrijas” 1.kursa studenti, sadarbībā ar kinoteātri „Kino Bize”. Projekts tiek līdzfinansēts Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sabiedrības integrācijas programmas ietvaros.

Diskusija norisinās radošās darbības nedēļas radi!2013 programmas ietvaros, kuras mērķis ir parādīt un izcelt radošuma praktisko un pragmatisko pusi, apzināt un sekmēt radošumu mērķtiecīgā darbībā – izglītībā, kultūrā, uzņēmējvidē, valsts pārvaldē, pašvaldībās, sociālajā sfērā – un tā spēju radīt pievienoto vērtību un risināt sabiedrībai svarīgas vajadzības. radi!2013 vadmotīvs ir radi! = dari!

Radošās darbības nedēļas radi!2013 iniciatori ir Latvijas Republikas Kultūras ministrija un Britu
padome Latvijā. Stratēģiskie partneri - Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija,
Izglītības un zinātnes ministrija, Ekonomikas ministrija, Ārlietu ministrija, Valsts kanceleja,
UNESCO Latvijas Nacionālā komisija, nodibinājums Rīga 2014, Latvijas IT klasteris. Projektā iesaistīti daudzi sadarbības partneri, kā arī kultūras, izglītības, uzņēmējdarbības un citu jomu pārstāvji.

Vairāk par radi!2013: www.radilatvija.lv.

Ņemot vērā ierobežoto vietu skaitu, aicinām diskusijai pieteikties savlaicīgi, aizpildot
elektronisko pieteikšanās veidlapu, kas pieejama http://ej.uz/radosais-un-bizness, vai atrodama
radi!2013 interneta vietnē www.radilatvija.lv.

Kinoteātris „Kino Bize” atrodas Kaņepes Kultūras centrā, Rīgā, Skolas ielā 15.

bilde

INFORMĀCIJU SAGATAVOJA:

Laura Lizuma/ T:+371 26351702/ E: laura.lizuma@gmail.com

Laura Lizuma