dcsimg

Radošuma nedēļā „BRIGĀDE” izsludina konkursu SIGULDĀ

No 26.aprīlim līdz 20. maijam Siguldas novada iedzīvotāji pirmoreiz ir aicināti iesniegt savus pieteikumus programmas „Brigāde” radošās uzņēmējdarbības konkursam, ko organizē Laikmetīgās mākslas centrs (LMC) sadarbībā ar Sorosa fondu – Latvija (SFL) un Siguldas novada Domi. Konkursā finansiālu atbalstu līdz Ls 2500 apmērā saņems līdz 4 uzvarētājiem, kuru projekta ideja balstīta mākslā un kultūrā, atbilst sociālas un ilgtspējīgas uzņēmējdarbības pamatprincipiem, kā arī atrodas reālā vietā Siguldas pils kompleksā.

2.maijā, plkst. 10:00 Siguldas Jaunajā pilī būs iespēja uzzināt par programmu „Brigāde” un konkursu Siguldā. Darbnīcas ietvaros norisināsies arī eksperta Mārča Rubeņa meistarklase. Mārcis ir viens no tikšanās un darba telpas „Birojnīca” idejas autoriem un izveidotājiem, kā arī uzņēmumos, pašvaldībās un konferencēs vada ideju TALKAS un seminārus par radošumu (vairāk informācijas:
http://idejutalka.lv).

Darbnīcas otrajā daļā Rihards Funts un Liene Kuplā iepazīstinās ar Siguldas pils kompleksa attīstības stratēģiju un organizēs diskusiju par piemērotāko vietu izvēli konkrētām aktivitātēm, kā arī pārējiem stratēģijā izskatītajiem jautājumiem.

Savukārt konkursa nolikums un idejas pieteikuma anketa ir pieejama mājas lapā
www.sigulda.lv sadaļā „Brigāde” no 2013.gada 26.aprīļa.