dcsimg

Radošā darbnīca “Iefilmē bibliotēkā”. 16.05.2014.

Datums: 2014.gada 16. maijs

Laiks: 14.00 – 19.00

Kur: Kultūras informācijas sistēmu centrs (Tērbatas iela 53-2, Rīga) 7.birojā, konferenču zālē un tiešraides translācija publiskajās bibliotēkās

Dalībnieki: Publisko bibliotēku bibliotekāri, bibliotēku lietotāji un citi interesenti

 

Radošās darbnīcas “Iefilmē bibliotēkā” laikā dalībnieki uzzinās, kā veidot video stāstus, izmantojot visminimālāko tehnisko aprīkojumu un vienkāršu programmatūru, kuras apguvei nav nepieciešams daudz laika vai īpašas datorprasmes.

Eksperti dalīsies savā pieredzē, kā viņi ir veidojuši video stāstus un multiplikācijas filmas dažādu iepriekš realizētu projektu ietvaros un kā tos veiksmīgi izmantot komunikācijā ar sabiedrību. Radošās darbnīcas laikā dalībnieki veidotas īsas video filmas, jo vislabāk saprast un iemācīties var pašam iesaistoties un darot.

Dalībai radošajā darbnīcā tiks aicināti publisko bibliotēku bibliotekāri. Lai sasniegtu pēc iespējas plašāku mērķauditoriju, ar Microsoft Latvia atbalstu, izmantojot nepieciešamo tehnisko aprīkojumu un Microsoft rīku Lync, tiks nodrošināta radošās darbnīcas tiešraides translācija. Pievienoties radošajai darbnīcai attālināti tiks aicināti ne tikai bibliotekāri, bet arī publisko bibliotēku lietotāji un visi citi interesenti.

Radošās darbnīcas norises laikā tiks veikts ieraksts, kas pēc tam interneta vidē būs pieejams ikvienam.