dcsimg

Konkurss "Creative Business Cup"

Datums: 2014. gada 12. maijs
Laiks: 13.00 – 17.00
Kur: Jauno uzņēmēju centrs, Kr.Valdemāra iela 23, Rīga
Dalībnieki: Radošie uzņēmēji, radošo biznesa ideju autor

Konkursa Creative Business Cup nacionālās atlases darbnīca radošo biznesa ideju autoriem un radošo industriju uzņēmējiem. Darbnīcā tiks diskutēts par biznesa modeļiem, to attīstību, tirgus potenciālu, investīciju piesaisti un produktu veidošanu.

Creative Business Cup ir starptautisks konkurss radošo industriju uzņēmējiem, kas norisinās ik gadu un pulcē nacionālo atlašu uzvarētājus no visas pasaules. Dalība konkursā Creative Business Cup sniedz uzņēmējiem iespēju veidot starptautiskus kontaktus, piedalīties semināros un diskusijās, prezentēt savu ideju ārvalstu investoriem un potenciālajiem sadarbības partneriem, pilnveidot zināšanas un prasmes par radošo industriju biznesa attīstību, kā arī iegūt vērtīgas balvas (1. vietas ieguvēji saņem naudas balvu 20 000 USD) un titulu “Pasaules labākais uzņēmējs radošajās industrijās”. Konkursa fināls norisināsies novembrī Kopenhāgenā. Kultūras ministrijas uzdevumā nacionālo atlasi organizē Jauno uzņēmēju centrs.

Moderatori: mūziķis un biznesa konsultants Kenneth Agerholm (Dānija), eksperte radošās domāšanas un inovatīvas darbības jautājumos Vita Brakovska, dizainers Kaspars Jursons (pagājušā gada Latvijas pārstāvis Creative Business Cup).

Pasākums notiek ar Dānijas kultūras institūta atbalstu.

Mājas lapa: http://juc.lv/Sakums/Projekti/Creative_Business_Cup/