dcsimg

Le Game – bezkompromisa radošuma izpausme Francijā

Kur: Demola Latvia telpas Spīķeros (Maskavas 10, 2.stāvs, Rīga)

Dalībnieki: Interaktīvo video un mobīlo spēļu veidotāji, programmētāji, dizaineri, citi speciālisti, studenti, pasniedzēji, visi interesenti

Šis seminārs tiek rīkots ar Francijas institūta Latvijā atbalstu.

Rafaels Sotrons ir neatkarīgas franču video spēļu sabiedrības NOEGO līdzdibinātājs un video spēļu dizaina grafiķis. NOEGO raksturīgs spēles un spēlētāja izvirzīšanu priekšplānā. Sabiedrība NOEGO dibināta 2013. gadā un tās darbība ir vērsta uz spēļu, kas piedāvā bagātu un unikālo virtuālo pasauli radīšanā. Tā izstrādā spēles, izejot no pašas IP adresēm ; to gamma un pārstāvētie žanri ir ļoti daudzveidīgi. Pateicoties savai radošajai kompandai, sabiedrības spēkos ir pilnībā īstenot grafisko dizainu 2D/3D formātos, veidot programmas un spēļu dizainu. 

Pirmās radītās spēles LEVEL 22 un Gary’s Misadventures izpelnījušās kritiķu atzinību par to vieglo pielietojumu un komiskajiem akcentiem. Nominētas Game Paris Awards, tās ieguvušas 5. vietu Slide DB Year Awards, kas piešķir balvas labākajām spēļu aplikācijām mobilajiem tālruņiem un planšetdatoriem. 

Sabiedrība NOEGO turpina meklēt jaunus ceļus ne tikai grafiskā dizaina un gameplay, bet arī economiskā un tehnoloģiskā modeļa virzienā.

Rafaels Sotrons detalizētāk iepazīstinās ar Francijas video spēļu tirgus struktūru, pasaules tirgus tendencēm un video spēļu nozares attīstības perspektīvēm.

Papildu informācija Francijas institūta mājas lapā:www.institut-francais.lv