dcsimg

Demola Latvia Mid-Pitch sadarbībā ar RaPaPro

Datums: 16.05.2016.

Laiks: 18.00

Kur: Rīgas Tehniskā universitāte, Kaļķu iela 1, 403.telpa

Dalībnieki: Jebkurš interesents

Vairāk informācijas:

Demola Latvia 2016.gada pavasara sezonā pirmo reizi plašākai publikai būs iespēja dzirdēt studentu komandu prezentācijas. Mid-Pitch jeb vidusposma prezentācijas pasākumā varēs iepazīties ar studentu komandu darbu un novērtēt progresu, kas sasniegts pirmajos sezonas mēnešos. Studentu prezentācijas vērtēs pieaicinātie eksperti. Šajā sezonā Demolas komandas strādā ar tādu partneru iesniegtajiem problēmjautājumiem, kā AirBaltic, Mobilly, Valsts kanceleja, Jūrmalas pilsētas dome, Ziemeļu Dimensijas Kultūras partnerība un Telia Latvija.

 

Septiņas studentu komandas prezentēs līdz šim paveikto:

1)Air Baltic – Baltijas/Latvijas reģiona tēla stiprināšana pasaules līmenī, īpaši fokusējoties uz projektiem, kas saistīti ar “eko” un “zaļo” domāšanu.

2)Mobilly – rindu problēmas risināšana un pieraksta sistēmas menedžments.

3)Telia Latvija – mērķtiecīgs un inovatīvs vērtības piedāvājums CLOUDY platformai.

4)Jūrmalas pilsētas dome – efektīvs, vienkāršs un ērts informācijas uzskaites un prezentācijas veids par tūristiem, kas apmeklē Jūrmalu.

5)Ziemeļu Dimensijas Kultūras partnerība – vizuālās identitātes, gudru komunikācijas ideju un informācijas strukturēšanas attīstības koncepts, kas palīdzētu pozicionēt Partnerību jaunā veidolā.

6)Valsts kanceleja – efektīvas un inovatīvas pārmaiņas pašreizējā valsts budžeta izlietojumā.

7)Demola Latvia – spēcīgākas un atpazīstamākas Demola Latvia identitātes un mārketinga rīku izstrāde.

 

Mid-Pitch ietvaros paredzētas arī īpašo viesu – Radošo partnerību programmas “RaPaPro” pārstāvju projektu prezentācijas: Rīgas Doma kora skolas un “Aģentūra Zebra” SIA koprades projekts “Muzikators” (mūzikas izglītība + mūzikas industrija + mūzikas producenti) un Jāņa Rozentāla Rīgas Mākslas vidusskolas, Ieslodzījuma vietu pārvaldes un Iļģuciema cietuma koprades projekts “Māksla pieder tautai” (mākslas izglītība + ieslodzījuma vietu pārvalde + sociālā grupa: sievietes cietumā).

“RaPaPro” ir starpdisciplināra koprades metode, kas tiek pielietota kultūrizglītībā, rādot labu piemēru arī nākotnes uzlabojumiem vispārējās izglītības sektorā.

 

“RaPaPro” mērķis ir motivēt skolēnus un skolotājus iziet ārpus savas komforta zonas – ārpus ierastajiem izglītības programmu rāmjiem – un veidot vēl nebijušas un neizzinātas sadarbības formas ar citām nozarēm vienotu ideju attīstībai radošu partnerību formā.

 

Mēs ticam, ka “RaPaPro” izglīto skolēnu paaudzi, kas nākotnē kļūs par Demolas projektu studentiem un dalībniekiem. Abas šīs platformas veicina gudras jaunās paaudzes izglītošanu – jaunieši, kas prot pielietot dizaina metodes un kopradīt sadarbībā ar dažādu jomu pārstāvjiem. Starpdisciplināru partnerību modelī rodas inovācijas, tiek pilnveidotas sadarbības un empātijas prasmes, uzlabojas spēja radīt gudrus un vajadzīgus risinājumus problēmām un esošo sistēmu uzlabojumiem.

Demola Mid-Pitch sniedz arī lielisku sadraudzības un jaunu kontaktu dibināšanas iespēju, kā arī lielu prieku un pozitīvu attieksmi pret dzīvi!

 

Demola Mid-Pitch tiek organizēts Radošās darbības nedēļas radi!2016 ietvaros.

 

Pasākumu atbalsta Rīgas Tehniskā universitāte.

 

Facebook pasākums: https://www.facebook.com/events/1715275142074815/

 

Partneri: Demola Latvia operators Pulse Hub, Radošo partnerību programma “RaPaPro”, Rīgas Tehniskā universitāte

 

Kontaktpersona: Demola Latvia vadītāja Lilita Sparāne, lilita.sparane@demola.net