dcsimg

Par radi!

Radošās darbības nedēļa radi!2017 - iespēja domāt plašāk un kopīgi radīt Latvijas nākotni

 

Labdien, cienījamie radi! partneri, draugi un domubiedri,

Radošās darbības nedēļa radi! ik gadu izceļ idejas, talantus, pieredzi un iniciatīvas, kas kopīgi liek pamatus Latvijas valsts nākamajai simtgadei - atvērtai, radošai, gudrai un inovatīvai. 2017. gadā valsts svētku atslēgas vārds ir GRIBA, kas simbolizē ikvienu Latvijas iedzīvotāju kā daļu no tās radīšanas procesa. Gatavojoties valsts simtgadei, radi!2017 mudina aktīvi līdzdarboties mūsdienu Latvijas “radīšanā” un tās vērtību spodrināšanā.   

Šogad Radošās darbības nedēļa radi!2017 norisināsies laika posmā no 9. līdz 15. oktobrim, bet dažādi saistītie pasākumi pirms un pēc tam plānoti vairāk nekā mēneša garumā. Pasākumu programmas ietvaros gaidāma virkne aizraujošu notikumu visā Latvijā ar mērķi izcelt pašmāju sasniegumus, radošo un kultūras industriju potenciālu un mijiedarbību ar citiem sektoriem, kā arī inovatīvas uzņēmējdarbības, izglītības un gudras pārvaldības nozīmi.

radi! virziens un prioritātes kopš sākotnējās ieceres nav mainījušās - joprojām aktualizējam un rādām veiksmīgos piemērus, kas īstenoti partnerībās starp dažādām nozarēm, jomām un sektoriem, izceļam dizaina domāšanas metožu un rīku pielietošanas pievienoto vērtību, runājam un virzāmies uz jaunām vēsmām mērķauditoriju izglītošanas jomā, kā arī aktīvi meklējam dažādus publiskā sektora darba efektivitātes veicināšanas risinājumus.

 

Lai vēl spēcīgāk akcentētu mūsu valsts un tās iedzīvotāju radošo garu, aicinām arī Jūs aktīvi iesaistīties, domāt un pārdomāt, kādi pasākumi šoruden jau ir ieplānoti Jūsu kalendāros un kas vēl varētu tikt papildināts, tādējādi kļūstot par daļu no iedvesmojošās radi!2017 nedēļasun mēs noteikti Jūs atbalstīsim ar gaidāmā notikuma publicitāti, partneru uzrunāšanu un jaunu kontaktu piesaisti.

 

pieteikums_radi2017.docx

 

Šī ir Tava iespēja būt daļai no Latvijas nākotnes radīšanas procesa! Nāc, dari un radi arī Tu – Latvijas nākotne sākas katrā no mums!

 

Droši sazinieties ar radi!2017 komandu, un mēs ar prieku vienosimies par savstarpējo sadarbību!