dcsimg

Notikumi Reģionos

Marts


Vecāku nedēļa Rūjienas vidusskolā „radi!2015. Skola 21. gadsimtā”

Datums: 9.-13.03.2015.

Kur: Rūjienas vidusskola

Dalībnieki: Rūjienas vidusskolas skolēni un viņu vecāki

Vairāk informācijas:

2015. gada 9. – 13. martā Rūjienas vidusskola sadarbībā ar Rūjienas novada pašvaldību organizē Vecāku nedēļu, kuras laikā notiks atklātās mācību stundas un radošās darbnīcas skolēniem un viņu vecākiem ar vienotu koncepciju: moderno tehnoloģiju pielietojums mācību procesā ar moto „radi!2015. Skola 21. gadsimtā”.

Iepazīstoties ar radi!2015 nedēļas aktualitātēm, Rūjienas vidusskola iedvesmojās no viena no galvenajiem notikumiem - starptautiskā digitālā foruma „Skola digitālajā laikmetā”, un pamatojoties uz foruma mērķi: meklēt atbildes uz jautājumiem, kādai ir jābūt skolai 21. gadsimtā un kā jēgpilni izmantot tehnoloģijas mācību procesā, Rūjienas vidusskola nolēma organizēt Vecāku nedēļu „radi!2015. Skola 21. gadsimtā”.

Pieaugošais informācijas apjoms, izgudrojumu un atklājumu tempi, tehnoloģiju straujā attīstība nosaka nepieciešamību ieviest izmaiņas mācību procesā visās izglītības pakāpēs un izglītības sistēmā kopumā. Šodien skolēniem ir jāapgūst prasmes atlasīt informāciju, atrast būtiskāko, izmantojot dažādus resursus, kas nav tikai mācību grāmatas. Tāpēc viens no skolas mērķiem ir - moderno tehnoloģiju izmantojums mācību procesā, attīstot skolēnu prasmes tehnoloģiju un mediju lietotprasmē -, kas tiktu realizēts ne tikai vecāku nedēļas ietvaros, veidojot atklātās stundas, bet mācību procesa ikdienā.

www: rujienasvidusskola.lv

Sociālie tīkli: https://www.facebook.com/rujienas.vidusskolahttps://twitter.com/rujienas_vsk

Kontaktpersona: Zane Melngaile, Rūjienas vidusskolas direktora vietniece izglītības jomā (audzināšanas darbā); tālrunis:29323711; e-pasts: zane.melngaile@rujienasvidusskola.lv